Epoxymalinger & industribelægninger

 

Danetto

I forbindelse med opgradering af gulvoverfladerne fik Danetto udskiftet den eksisterende epoxymaling med en robust, slidstærk og ensfarvet industri epoxybelægning. Epoxybelægningen er behagelige at køre på med truck, palleløfter m.m., og særdeles slidstærk. Envidere er rengøringen nem hos Danetto, da de rengøre gulvet med gulvvaskemaskine. Den udførte epoxybelægning er system Mastertop 1324

DS Flexhal

Udført med epoxygrunder og efterfølgende 2-lag epoxymaling. Det giver en pæn ensartet overflade som er rengøringsvenlig, særlig velegnet til lager og lettere industri.

Nyopført lagerbygning

Storkøkken

Eksempel på en slidstærk og skridsikker epoxybelægning i nistret multifarve. Epoxybelægningen udemærker sig ved den gode gangkomfort og skridsikker overflade, anvendes i mange anretter- og storkøkkener.
Ofte laves belægningen med hulkehl, hvilket også giver dens berettigelse i omkældningsfaciliteter og lign.
I garageanlæg kan den ligeledes laves, ofte som ensfarvet.

XL Byg

I de gamle Skandinavisk Tobak Compagnis bygninger i Viby J, etablerede Brejnholt og XL Byg deres nye flotte tømmerhandel i foråret 2013. Efter en grundig afrensning af beton og epoxyprimning, påførtes 2-lag tykfilmsepoxy som giver en flot blank og slidstærk overflade.

Betina Sko

Efter ejerskifte hos eksisterende skobutik, ønskede Betina Sko en renovering af gulvene. Valget faldt på en elegant kombination mellem EpoxyStentæppe og mørk Ege Proff tæppe, blot adskilt med synlig skinneprofil.
I indgangspartiet er lagt en flot rød måtte, en rød farve som Betina også bruger på læderstolene og enkelte tæppeplaider.