Komfort & Polyrethanbelægninger

Navn Beskrivelse
Mastertop 1325 Komfortabel belægning, glat, mat. Spændingssvag, trinlydsdæmpende gulvbelægning med høj gangkomfort. Opløsningsmiddelfri, elastisk, revneoverbyggende flydebelægning på basis af polyurethan. Til udendørs brug f.eks. i udstillings- og kontorrum, institutioner, sygehuse, kantiner, restauranter, gangarealer mm.
Mastertop 1325REG Komfortabel belægning, glat, mat. Trinlydsdæmpende gulvbelægning med høj gangkomfort. Opløsningsmiddelfri belægning på basis af polyurethan. Til indendørs brug f.eks i udstillings- og kontorrum, kantiner, restauranter, gangarealer og offentlige institutioner såsom plejehjem, sygehuse, skoler og børnehaver.
Mastertop 1326 Polyurethansystem, UV-resistent, opløsningsmiddelfrit, glat med mat eller satin-finish. Til steder hvor det er vigtigt med en dekorativ gulvfinish, og hvor der ønskes et støjdæmpende, lydabsorberende gulv med høj grad af komfort. Fås i en række farver
Mastertop 1326REG 4 mm Komfortabel belægning, UV-resistent, glat, mat. Til steder hvor det er vigtigt med en dekorativ gulvfinish, og hvor der ønskes et støjdæmpende, lydabsorberende gulv med høj grad af komfort. Fås i en række farver. Til indendørs brug f.eks. offentlige institutioner såsom plejehjem, sygehuse, skoler og børnehaver. Fås også med 6 mm gummimåtte(Mastertop 1326 6 mm)